CHP köy ziyaretlerini sürdürüyor
banner110

Cumhuriyet Halk Partisi Kargı İlçe Başkanlığı, köy ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Kargı ilçe Başkanı Kemal Dümenci, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 1300 rakımlı Arık Köyü, Öksüzler Mahallesini ziyaret etti.

Köy halkıyla görüşerek sohbet eden CHP Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, "Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte köy ziyaretlerimize devam ediyoruz. Sadece seçim zamanı ziyaretler gerçekleştirmiyoruz. Aksine seçimlerin tamamlandığı şu günlerde ziyaretlerimizi kesmeyerek vatandaşlarımızla sohbet edip sorunlarını dinliyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere ilettikleri bu sorunları çözmek için partimizin yetkili organlarına iletiyoruz. Bu ziyaretler kapsamında bugün Arık Köyü’müzün Öksüzler Mahallesi’ni ziyaret ettik. Köy sakinlerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz" dedi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.