Ceylan'dan çiftçiye müjde
banner110

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Tarım Orman Komisyon Üyesi de olan Milletvekili Ceylan, başta Çorum olmak üzere ülke genelinde Çiftçi Kayıt Sisteminin yenileme ve yeni kayıt konusunda yaşadıkları sıkıntı nedeniyle çiftçilerden talepler geldiğini hatırlattı.
Her konuda olduğu gibi bu konuda da milletin taleplerini çözüme kavuşturmak için çaba sarfettiklerini anlatan Milletvekili Ceylan, konuyu Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye aktardığını söyledi.
Bakan Pakdemirli’nin de bu taleplerini dikkate alarak çiftçilerin mağduriyetini giderecek bir karar aldığını belirten Milletvekili Ceylan, müracaatlarını çeşitli nedenlerle ve özellikle de pandemi dönemi nedeniyle yapamayan çiftçiler için yeni bir fırsatın doğduğunu bildirdi. Ceylan, müracaat edemeyenler için Tarım Orman Bakanlığı tarafından son müracaat tarihinin 1 Eylül olarak uzatıldığını kaydetti.
Bu kararla birlikte çiftçilerin mağduriyetinin giderildiği müjdesini veren Milletvekili Ceylan, bu kararın tüm çiftçilere hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Ceren Bilan Topal

Anahtar Kelimeler:
Ceylandan çiftçiye Müjde
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.