Bolpaça’dan resmi kurumlara ziyaret
banner110

MHP Kargı Belediye Başkan Adayı Recep Bolpaça, seçim ziyaretleri kapsamında resmi kurumları ziyaret etti.

Seçim ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Kargı Belediye Başkan Adayı Recep Bolpaça, beraberinde Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Kargı Kaymakamı Hasan Taş, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Topal, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Sedat Özmen, Hastane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, İlçe Tarım Müdürü Burak Coşkun, Kargı Müftüsü Mehmet Yıldız, Nüfus Müdürü Bahattin Zeybek ve diğer resmi kurumları ziyaret ederek iyi çalışmalar diledi.

Belediyenin tüm resmi kurumlar ile koordineli olarak hareket etmesinin vatandaşlara gidecek olan hizmete de hızlandırarak olumlu etki edeceğini belirten MHP Kargı Belediye Başkan Adayı Recep Bolpaça tüm kurum amirlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Gittiği tüm kurumlarda kurum amirlerinin yanı sıra personellerle de sohbet eden Bolpaça, seçimlerde destek istedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.