“Ayak oyunları yapanlar bedelini ödeyecek”
banner110

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl başkanlığından istifa eden Av. Mehmet Karadağ’dan övgü ile bahsederken, “Ayak oyunları yapanlar bedelini ödeyecek” diyerekte uyarılarda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile istifasını açıkladı.

Karadağ’ın konuşmasının ardından bir konuşmada AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan yaptı.

Konuşmasına Mehmet Karadağ’dan övgü ile bahsederek başlayan Ceylan, “Cumhurbaşkanımız Mehmet Karadağ’dan övgüyle bahsetmiştir. Yeniden il başkanı olması için hasbelkader katkımız olmuştu. Yine olsa yine İl Başkanımızı tavsiye ederim” dedi.

O KOCAMAN YÜREĞİYLE DAVAMIZA YİNE YARDIM EDECEKTİR

Önemli olanın AK Parti’nin davası olduğunu vurgulayan Ceylan, “O kocaman yüreğiyle dava adamlığıyla bizlere her zaman yine yardım edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Herkes ne yaptıysa bunun bedelini önünde sonunda öder. Bu ayak oyunlarına kimler gördüyse bunun bedelini ödeyeceklerini bilsinler. Ayak oyunlarını çevirenler bu oyunların dönüp kendilerini bulacağını bilsinler Onun için biz şu ana kadar 3 milletvekili olarak Mehmet Beyin yanındaysak bundan sonra da yanında olacağız” diye konuştu.

SUYU BULANDIRMAYA KALKMAYIN

31 Mart yerel seçimlerini birlik ve beraberlik içinde zafer ile taçlandıracaklarını kaydeden Ceylan, bu süreçte bazı ayak oyunları oynandığının da altını çizerek, “Hiç kimse bulanık suda balık avlamaya, suyu bulandırmaya kalkmasın. Biz taş gibi teşkilatlarımızla 31 Mart geçesi bu parti üzerine oyun oynayanlarla hep beraber hallerini göreceğiz. Yeter ki biz birliğimizi beraberliğimizi bozmayalım. Bu oyunları 16 belediyemizi alarak hep birlikte bozacağız. AK Parti ufak tefek şeylerle sarsılmaz, kimsenin yaptığı da yanına kar kalmaz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.