Akpınar, adaylığını açıkladı
banner110

Mustafa Akpınar, Ak Parti Çorum İl Başkanlığı’na resmi başvurusunu yaparak Kargı Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıkladı.

Önceki dönem Ak Parti Kargı İlçe Başkanı olan Mustafa Akpınar, Ak Parti Çorum İl Başkanlığı’na başvurusunu yaptı. Dosyasını Özel Kalem Müdürü Serdar Gökkaya’ya teslim eden Akpınar, Kargı Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için açıklamada bulundu.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri münasebetiyle, Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olarak saygıdeğer Kargılı vatandaşların iradesine ve tercihine talip olduğunu söyleyen Akpınar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Cenabı Hakkın takdiri ve siz değerli hemşerilerimin destekleriyle Kargı’mıza Belediye Başkanı olarak hizmet etmek istiyorum.

Yüksek teveccüh ve takdirlerinizi beklerken, öncelikle Cenabı Hak’tan bu ulvi görevi hayırlısıyla nasip etmesini diliyorum. Kargı’mızın daha gerçekçi ve kuşatıcı projelerle var olan kaynaklarını harekete geçirerek, bütün ihtiyaç ve eksikliklerinin giderilmesi için çalışacağım. Ak Parti İlçe Başkanlığı yaptığım dönemde edindiğim tecrübelerimin de katkısıyla Kargı’yı bölgenin yıldız bir ilçesi yapabilecek potansiyele ilçe olarak sahibiz ve bunu başaracağız.

Seçilmem halinde büyük bir şeref ve mesuliyetle yürüteceğim Kargı Belediye Başkanlığı görevinde, doğup ekmeğini yediğim, havasını soluduğum Kargı’ya ve Kargılılara var gücümle hizmet edeceğim. Kargı’da gerek görevimin niteliği, gerekse Kargı’ya ve Kargılıya hizmeti bir borç bilmem sebebiyle ilçemize dair her konuda çözümün bir parçası olmak için gece gündüz çalışacağım. Bu görevi yürütürken cefakâr, fedakâr ve vefakâr muhterem Kargılı hemşerilerimin destek ve yardımları en büyük enerji kaynağım olacaktır.

Görev sürem boyunca Kargı’mızın her köşesine kadar alt yapıdan eğitime, sağlıktan tarıma, turizmden sosyal hizmetlere, sanayiden istihdama, yoksulluktan işsizliğe, gençlik ve spordan güvenliğe kısacası her alanda yapılması gereken büyük hizmetlere vesile olmaya gayret edeceğim. Bütün bunları gerçekleştirirken hareket esasım toplumun bütün kesimleri ile iletişim halinde olarak her daim insan odaklı ve hesap verebilir bir hizmet anlayışını benimsemek olacaktır.

Bu bağlamda özelikle şu konunun bilinmesini istiyorum; “ Tek Derdim Memleket, Tek Önceliğim Kargı’dır...” Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm Kargılı hemşerilerimize, gönlümüz ve kapımız sonuna kadar açıktır.

Kargı’ımızda birlik ve beraberlik içerisinde yürüteceğimiz her alandaki hizmetlerimizde ne gerekli ise sonuna kadar elimden geleni yapacağımı önemle belirterek, en kalbî duygularımla sevgi ve saygılarımı sunarım.''

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.