AK Parti Teşkilatı Halıköy’ü ziyaret etti
banner110

Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı, köy ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Yıldız ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Halıköy’ü ziyaret etti.

Halıköy’de muhtarlar ve köy halkı tarafından karşılanan Ak Parti heyeti, köy muhtarından köyün talep ve şikayetlerini dinledi.

Köylerin istek ve taleplerine önem verdiklerini belirten AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İl Genel Meclis üyelerinin muhtarlar ile sürekli temas halinde bulunduklarını belirterek, "Gerek parti teşkilatı gerekse İl Genel Meclis üyelerimiz köylerimizin her zaman yanındadır, iç içedir" dedi.

Vatandaşlarla da tek tek ilgilenen heyet, vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyerek, sorunlarına çözüm noktasında yardımcı olmak için notlar aldı

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.