AK Parti'nin çalışmaları masaya yatırıldı
banner110

Kargı'da AK Parti Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

Toplantı, ilçede yeni faaliyete geçen ve işletme sahibi Nevzat Kuzu'nun daveti üzerine Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantasında gerçekleştirildi.

Toplantıya Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Koordinatörü Salih Osman Fındık, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Yıldız, Mesut Tuğrel, Belediye Meclis Üyeleri Nevzat Kuzu, İbrahim Eken, Sadık Erikçi, Ak Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, Ak Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel ve ilçe teşkilatı katıldı.

Yaklaşık üç saat süren toplantıda, İlçe Koordinatörü Fındık konuşma yaparak, "Seçimlerden Allah'ın izni ve milletimizin teveccühü ile başarılı bir şekilde çıkmamız, ülkemizi bölmek isteyenlere karşı bir zaferimizdir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha sahip çıktığımızın bir göstergesidir. Ülkemiz çok zor günlerden geçmiş, en son 15 Temmuz darbe girişimine karşı milletimiz canını ortaya koyarak ülkesine sahip çıkmıştır" dedi.

Toplantı, Başkan Şen ve Başkan Özdemir'in, ilçe teşkilatı ile çalışmalar hakkında ve yapılacak faaliyetlerle ilgili istişarelerde bulunmalarının ardından sona erdi.  

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.