Ak Parti, Kargı'da listelerini Seçim Kurulu'na teslim etti
banner110

Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı, seçim listelerini Kargı İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerdeki belediye başkan adayı, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri listelerini Kargı İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hazırlanan dosyaları teslim etmek üzere Kargı İlçe Seçim Kurulu’na gitti. Özdemir, belediye başkan adayı, belediye meclisi üyeleri ve il genel meclisi üyelerinin bilgilerini içeren dosyayı Kargı İlçe Seçim Kurulu Müdürü Onur Subaşı’ya teslim etti.

İlçe Seçim Kurulu personelleri tarafından incelenen dosyalar teslim alınarak Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Özdemir’e dosyaların teslim alındığına dair belge verildi.

Ak Parti'nin ilçe seçim kuruluna teslim ettiği liste şu isimlerden oluşuyor:

Belediye Başkan Adayı Zeki Şen

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

- Abdülaziz Akgül

- Nevzat Kuzu

- Esra Peker

- Sadık Erikçi

- Cengiz Çağlayan

- Yusuf Emre Üstünel

- Hasan Uğur

- Hüseyin Delikanlı

Kontenjan: İbrahim Eken

İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

- Vahit Kabakcı

- Ahmet Devrez

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.