Ak Parti Kadın Kolları Yaşlıları unutmadı
banner110

AK Parti Kargı Kadın Kolları, 1 Ekim Dünya Yaşılar Günü çerçevesinde yaşlıları ziyaret etti.

AK Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Esra Peker ve yönetim kurulu üyeleri, Yaşlılar Haftası münasebetiyle, mahalle temsilcileri tarafından tespit edilen yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Yaşlılarla sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Esra Peker, "Mahalle temsilcilerimiz ile birlikte organize etmiş olduğumuz ziyaretlerimizde bu haftanın 1 Ekim Dünya Yaşılar Haftası olması nedeniyle yaşlılarımıza ayırdık. Yaşlılarımızı unutmadık. Ömürlerini en verimli, en üretken yıllarını ülkesine ve milletine hizmet ederek geçiren yaşlılarımızı ziyaret etmek aslında insani bir görevdir. Ne mutlu ki, millet olarak saygıdeğer büyüklerimizin varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, hürmet ve saygıyı gösteren bir geleneğimiz var. Baş tacı yapmış olduğumuz yaşlılarımızın tecrübelerinden, birikimlerinde istifade etmekteyiz. Yaşlılar haftasını samimi duygularla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimizin ellerini öpüyor, mutlu, huzurlu ve uzun bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.