Ak Parti'den pastalı kutlama
banner110

24 Haziran seçimlerin ardından sonuçların açılmasıyla birlikte tüm Türkiye’de Ak Parti teşkilatları kutlamalar gerçekleştirdi.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı da Türkiye geneli sonuçlarını parti binasına kurduğu dev ekrandan takip ederken, bir yandan da Seçim Koordinasyon Merkezi’ne sandık görevlileri tarafından gelen sonuçlar Ak Parti’nin seçim için oluşturduğu sisteme girildi.

İlçede tüm sandıkların açılarak sonuçların Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ne ulaşmasının arından partideki meraklı bekleyiş yerini sevince bıraktı. Kargı’da Recep Tayyip Erdoğan 8 bin 346 oyla, oyların %73.59’unu alarak birinci gelirken, Milletvekilliği seçimlerinde de Cumhur İttifakı’nın %75,46, Ak Parti’nin ise 7 bin 333 oy ile oyların %63,50’sini alması partililer tarafından sevinçle karşılandı.

Günün anısına İstanbul Caferoğlu pastanelerinin sahibi Cafer Özsoy tarafından yaptırılan ve üzerinde "Güçlü Türkiye, Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet" yazan pasta parti binasına getirilerek, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel tarafından kesildi.

Parti binasında gece geç saatlere kadar partililerin ziyaretleri devam etti.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.