AK Parti, basın mensuplarını iftarda buluşturdu
banner110

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, kentte görev yapan basın mensupları için iftar yemeği düzenledi.

Anitta Otel'de gerçekleştirilen iftar yemeğine AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Çorum Merkez ve ilçelerde görev yapan basın mensupları katıldı.

Yemeğe Kargı Gazetesi Muhabiri aynı zamanda İHA Kargı Temsilcisi Ozan Acar da katıldı.

Yemek sırasında bir konuşma yapan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, 31 Mart yerel seçimleri öncesi göreve geldiğini hatırlatarak, seçim öncesi ve sonrası yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yerel seçimlerin bir değerlendirmesini yapan Ahlatcı, 17 yıldır gerek merkezi iktidarda, gerekse yerel yönetimlerde AK Parti bayrağının dalgalandığını, bu süreçte yapılan dev hizmetler olduğu gibi henüz yapılamayan işlerin de bulunduğunu kaydetti.

Çorum için havaalanının olmazsa olmaz bir yatırım olduğunun altını çizen Ahlatcı, kendisinin il başkanlığı döneminde havaalanını Çorum'a getirmek, yatırımların önünü açmak için elinden gelen tüm çabayı göstereceğini vurguladı.

Çorum için gelmesi gereken en önemli yatırımın havaalanı olacağını bildiren Ahlatcı, bu konuda yaptıkları girişimler sonucu somut gelişmeler kaydettiklerini, önümüzdeki süreçte havaalanı yatırımının Çorum'a geleceğine yürekten inandığını söyledi.

Havaalanının Çorum'da diğer yatırımların önüne de açacağını dile getiren Ahlatcı, demiryolu, eski Devlet Hastanesi'nin yeniden açılması gibi yatırımlar hakkında da bilgiler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.