Ahlatcı, “Kargı’ya hizmetlerimiz devam edecek”
banner110

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kargı İlçesini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, hem parti teşkilatlarıyla bir araya geldi, hem de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve İl Başkan Yardımcıları Murat Günay, Ceyhan Baran, Mustafa Gökgöz, Elif Tekeli, Adife Kanar ve Ahmet Danlı ile birlikte Kargı’yı ziyaret etti. AK Parti heyeti, AK Parti ilçe hizmet binası önünde Kargı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eken, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Üstünel, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve parti yönetimi tarafından karşılandı.

İlçe Başkanlığı ziyaretinde, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu birer konuşma yaptı. Kargı’ya hizmetlerin devam edeceğini belirten AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ilçeye yapılan yatırım ve gelen hizmetleri anlattı ve talepleri dinledi.

19 yıldır çok önemli hizmetlere imza attıklarını açıklayan Ahlatcı, Kargı’nın özlemle beklediği doğalgaza da en kısa sürede kavuşturacaklarını söyledi. Belediye tarafından Kargı’ya 500 kw’lık güneş enerjisi sistemi kurulduğunu belirten Ahlatcı, bu yatırımın ilçeye tahmini aylık 80 bin lira gelir sağlayacağına işaret etti.

Tarihi su değirmeninin tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Ahlatcı, “Kargı tulum peyniri atölyesine belediyemizin sayesinde kavuşmuştur. Bununla ilgili coğrafi işaretlemeye de başvurduk. Kargı’da daha çok istihdama yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Marangoz atölyesi kuruldu. Turizme yönelik ise Abdullah Yaylasına yapılan tesis de çalışmalar devam etmektedir. 2022 yazında inşallah bu tesisi hizmete hep birlikte açacağız’’ dedi. Ziyaretlerin ardından Milletvekili Kavuncu ve İl Başkanı Ahlatcı, çarşı esnafını gezerek hayırlı işler dilediler.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.