Ahlatçı'dan Kargı çıkarması
banner110

Ak Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, Kargı’da partililerle buluştu. Ahlatcı, Kargı'da AK Parti ilçe başkanlığı ve seçim bürosunu ziyaret etti.

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, beraberinde il yöneticileri ile birlikte Kargı’yı ziyaret etti.

İl Başkanı Ahlatçı’yı parti binasında Kargı Blediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi ve il genel meclisi adayları ile çok sayıda partili karşıladı.

Kargı İlçe Başkanlığında haftalık olarak düzenlenen yönetim kurulu toplantısına katılan Ahlatçı, seçimlerde ilgili teşkilata talimatlar verdi. Teşkilatın tüm unsurlarıyla bir bütün olduğunu belirten Ahlatçı, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

"Halkın gönlüne girmek, halkın kendisi olmaktan geçer. AK Parti halkın kendisi olmuştur’’ diyen Ahlatçı, Ak Parti’nin Kargı’da seçimlerden başarıyla çıkacaklarından emin olduklarını söyledi.

Daha sonra Atatürk Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunu ziyaret eden İl Başkanı Ahlatçı, partililere kolaylıklar diledi. Ahlatçı seçim bürosunun önünde partililerle hatıra fotoğrafı çekildikten sonra ilçeden ayrıldı.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.