Yeni hastane yolda
banner110

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çorum’da bulunan eski devlet hastanesine 2. basamak yeni hastane açılması ve Kanser Teşhis ve Tedavi Merkezi için PT/CT cihazı isteğini olumlu karşıladı.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya ile AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

Çorum’un sağlık alanındaki gelişmeleri ve isteklerinin ele alındığı ziyarette AK Parti heyeti, eski devlet hastanesinin yerine 2. basamak yeni hastane açılması ve Kanser Teşhis ve Tedavi Merkezi için PT/CT cihazı isteğinde bulundular.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise PT/CT cihazı için olumlu cevap verdiği, eski devlet hastanesinin 2. basamak devlet hastanesi olması için teknik bir ekip göndereceği öğrenildi. 

Yayla Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.