Uzm. Dr. İnci Özer göreve başladı
banner110

Cildiye (Dermatoloji) branşının hastanemiz ve Çorum için önemli bir branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda Cildiye (Dermatoloji) bölümü için Çorum’da uzun yıllardır görev yapan, oldukça tanınan ve sevilen Uzm. Dr. İnci Özer’i kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz 23 farklı branşta, 34 uzman, 5 pratisyen hekim kadrosuyla, 130 yatak kapasitesiyle, 49 yataklı yoğun bakım üniteleriyle ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir sağlık tesisi sunmaktadır.’’ diye konuştu.

Cildiye (Dermatoloji) Uzmanı Uzm. Dr. İnci Özer, Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum ve çevre illerdeki vatandaşlarımıza hizmet vermekten gurur duyacağını belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Uzm. Dr. İnci Özer, halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.

Uzm. Dr. İnci Özer 1970 yılında Samsun’da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Samsun’da tamamlamıştır. 1992 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden başarıyla mezun olmuştur. Uzmanlığını Cildiye (Dermatoloji) üzerine yapmaya karar veren İnci Özer, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde 1998 – 2002 yılları içinde Cildiye (Dermatoloji) Araştırma Görevlisi olarak çalışarak Uzmanlığını almıştır.

1992-1993 yılları arasında Şanlıurfa Viranşehir’de Pratisyen Hekim olarak çalışmıştır. 2002 – 2005 yılları arasında Samsun’da Cildiye Uzmanı olarak, 2005-2020 yılları arasında da Çorum Devlet Hastanesi ve Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Cildiye (Dermatoloji) Uzmanı olarak görev yapmıştır.

2020 yılı Kasım ayı itibariyle Çorum Özel Hastanesinde Cildiye (Dermatoloji) Uzmanı olarak göreve başlamıştır.

Alanında oldukça deneyimli ve başarılı olan Özer, Cildiye (Dermatoloji) branşında her türlü muayene, tetkik, işlem ve tedaviyi başarılı bir şekilde yapmaktadır.

Cilt Bakım ve Kozmetik İşlemleri (Botoks, PRP, Mezoterapi, Lazer)

Cilt Mantar Hastalıkları

Ergenlik Sivilceleri (Akne)

Sedef Hastalığı (Psoriasis)

Her Türlü Egzamalar

Cilt Enfeksiyon Hastalıkları

Cilt Alerjileri (Ürtiker)

gibi çok sayıdaki teşhis ve tedaviyi başarı ile gerçekleştirmektedir." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.