Umre yolcuları sağlık için yürüdü
banner110

Kargı’da, umreye gidecek vatandaşlar sağlıklı hayat için yürüdü.

Çorum'un Kargı İlçesinde umre ziyaretinde bulunacak vatandaşlar sağlıklı yaşam için yürüdüler.

Kargı Toplum Sağlığı Merkezi personelleri, Sağlık Bakanlığı’nın ‘Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı’ projesini hayata geçirmesiyle kendilerinin de sağlığın önemine dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla belirli günlerde yürüyüş düzenlediklerini söylediler.

Her yaştan insanların rahatlıkla yapabileceği en kolay spor faaliyetinin yürüyüş olduğunu dile getiren TSM personelleri, “Biz de toplumda farkındalık oluşturmak ve spora dikkat çekmek amacıyla her hafta bir kurum veya köyümüzün de katılımını sağlayarak yürüyüş programları düzenliyoruz. Yürüyüş, koroner kalp hastalığı ve felç riskini de azaltmaktadır. Biz de bu kapsamda sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekmek için kamu kurumlarımızla ve köylerimizle birlikte bu tür etkinlikler düzenliyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.