Seri Spor Alp bebek için kampanya başlattı
banner110

Tedavisi için 1 aydan kısa bir süre kalan SMA hastası Alp bebeğin yardım çağrısına sessiz kalmayan Kargı Seri Spor Kulübü, Alp bebeğin ailesi ile irtibata geçerek düzenlenecek kampanya ile destek vermek istediklerini belirtti.
Alp bebek gönüllüleri Kargı’ya gelerek maç öncesi yaptığımız canlı yayın ile ilçeye seslerini duyurdular. Alp bebek adına tribünlerde gezdirilen kumbaraya tüm Kargılılar gönüllerini koydular. Günün sonunda Alp bebeğin iyileşmesi için umutlar bir nebze daha olsa arttı.
SMA Hastası Alp bebeğin babası Mustafa Keskin, Seri Spor Kulübü Başkanı Kemal Dümenci’ye daveti için teşekkür etti. Seri Sporlu futbolcular ve tüm Kargılılara da destekleri için teşekkür eden baba Mustafa Keskin Alp bebeğin tedavi için 1 aydan daha az bir süresi kaldığını, yardım kampanyasının şuanda yüzde 70’i geçtiğini, bunu başarmak için herkesin desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.