Sağlıkçılardan ‘Kağıt Çöp Değildir’ kampanyasına destek
banner110

Kargı Cumhuriyet YBO özel eğitim sınıfı tarafından başlatılan atık kağıt kampanyasına Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi de destek verecek.

Kampanyanın tanıtımı için ilk olarak resmi kurumlardan başlayan öğrenciler kampanyaları hakkında bilgilendirme yapmak üzere Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Hastane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir tarafından karşılanan öğrenciler ve sınıf öğretmenleri Hatice Akpınar ile İsa Baz da proje hakkında Başhekim Dr. Muhammet Kadir Demir’e bilgiler vererek destek istedi.

Başhekim Dr. Muhammet Kadir Demir ise öğrencilere böyle bir proje düzenledikleri için teşekkür ederek, hastane olarak kampanyaya destek vereceklerinin sözünü verdi.

Başhekim Demir, daha sonra öğrencilere hastaneyi gezdirdi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.