Sağlıkçılar yemekte buluştu
banner110

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi doktorları, Kargı Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantasında düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Yemek öncesi kısa bir değerlendirilme yapılırken, Hastane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Dr. Demir yaptığı kısa konuşmasında, “Büyük bir fedakarlıkla çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Bu anlamlı günde görevleri başında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını da saygı ile anıyorum” dedi.

Yemek programı, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’in Tıp Bayramı münasebetiyle özel yaptırdığı pastanın kesimiyle devam etti.

Başkan Şen ve ekibi tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayarak, nice başarılı yıllar diledi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.