Kargılılar organ bağışı konusunda bilgilendirildi
banner110

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi'nde vatandaşlara, organ bağışı konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi organ bağışı birimi tarafından vatandaşlara yönelik yapılan bilgilendirme kapsamında organ bağışı konusunda tanıtıcı broşürler ve bilgiler verildi.

Vatandaşları organ bağışı konusunda bilinçlendirmek, organ bağışına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen tanıtımda, Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi Organ Bağışı Birim Sorumlusu Fatih Sağır, organlarını bağışlamak isteyen vatandaşların da kayıtlarını yaptı.

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi Organ Bağışı Birim Sorumlusu Fatih Sağır, yaptığı açıklamada, Kargı’da çeşitli zamanlarda organ bağışı konusunda bilgilendirmelerde bulunulduğunu söyledi.

Sağır, "Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi Organ Bağışı Birimi olarak, organ bağışı konusunda tanıtım broşürleri ve gerekli olan bilgileri vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Organ bağışı, elektronik sistem üzerinden yapılıyor. Kişi isteği üzerine tüm organlarını veya parça parça organ ve dokularını bağışlayabilir. Beyin ölümü gerçekleştirilen hastalar için de yakınlarının onayı ile organları bağışlanabiliyor" dedi.

Sağır, herkesi organ bağışlamaya davet ettiğini sözlerine ekledi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.