Hastane yönetiminden ‘’Engelli Haftası’’ ziyareti
banner110

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi, ‘Engelliler Haftası’ dolayısıyla evde sağlık hizmetleri kapsamında engelli hastalara ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, Dr. Sinem Koçak, Dr. İsmet Sefa Yıldırım ve sağlık personeli Salih Çalışkan katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hastane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, "Engellilik doğuştan veya sonradan herhangi bir hastalık veya kaza sonucu bedensel, zihinsel, ruhsal, duygusal ve sosyal yetilerini çeşitli derecelerde kaybetmiş, normal yaşamın gereklerine uyamama olarak tanımlanmaktadır. Birleşmiş Milletler 1992 yılında aldığı bir kararla 3 Aralık tarihini Uluslararası Engelliler Günü olarak kutlanmasına karar vermiş ve her yıl çeşitli etkinlikler ile üye ülkeler tarafından kutlanmaktadır. Biz de Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi olarak bu anlamlı haftada evde sağlık hizmetlerimizden yararlanan engelli hastalarımızı ziyaret ettik. Unutmayalım, yaşadığımız sürece hepimiz bir engelli adayıyız’’ dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.