Eski hastane binası yıkılıyor
banner110

Kargı’ya yapılan yeni devlet hastanesi binasının 5 Ekim 2015 tarihinde hizmete açılmasıyla birlikte kullanılmayan eski hastane binası uzun süredir metruk halde duruyordu.
İlçede halk tarafından eski hastane binasına huzurevi veya yaşlı bakım evi yapılacağı konuşulurken, Çorum İl Sağlık Müdürlüğü eski hastane binasını içerisindeki hurda malzemeler karşılığında yıkım için ihaleye çıkartıldığını duyurdu.
17 Haziran’da ihale edilen bina yıkım işini kazanan firma yıkım çalışmalarına başladı. İhale şartnamesine göre yıkım 2 ayda tamamlanacak. Yıkılan binanın bulunduğu arsada herhangi bir yeni proje yapılıp yapılmayacağı konusunda bir resmi kurum yada siyasilerden henüz bir açıklama yapılmadı.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.