Can kaybımız 2805’e ulaştı
banner110

Günler sonra can kaybı sayısı ilk defa 100'ün altına düşerken, bir günde iyileşen sayısı ise 3 bin 558 oldu.
Son günlerde toplam pozitif vaka sayısı ile iyileşen hasta arasındaki makas daralıyor. İyileşen hasta sayısında hızlı bir artış söz konusu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı'nın Türkiye'deki yeni tip koronavirüs vaka ve ölüm sayısına ilişkin son bilgileri paylaştı.
Koronavirüsten bugün hayatını kaybedenlerin sayısı 99 olurken toplam can kaybı 2805'e çıktı. Öte yandan bugüne kadar toplam vaka sayısının 110 bin 130 kişi olduğu açıklandı.
Bakan Koca tarafından paylaşılan bilgilerde, bugün yapılan test sayısının 30 bin 177 olduğu, pozitif çıkan vaka sayısının ise 2 bin 357 olduğu belirtildi.
Öte yandan bugün iyileşen 3 bin 558 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısının ise 29 bin 140'a çıktığı, yoğun bakım servisindeki hasta sayısının da 1776 olduğu bildirildi.
Ayrıca entübe hasta sayısının 883 olduğu belirtilirken, bugüne kadar yapılan toplam test sayısı da 889 bin 742 oldu.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.