ALP Bebek için düzenlenen kermese Murat Soruk da katıldı
banner110

Osmancık’ta SMA Tip-1 hastalığıyla mücadele eden Alp bebek için kermes açıldı. Alp bebek için seferber olan gönüllüler, Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi Eski Hükümet Konağı bahçesinde kermes açarak Alp bebeğin tedavi masraflarına katkıda bulundu. Kermeste yer alan ürünlerin geliri Alp Bebeğe nefes olacak.

SMA Tip-1 hastalığıyla mücadele eden Alp bebeğin anne babası Mustafa ve Sevilay Keskin çifti yaptıkları açıklamada, "Tedavi için gerekli olan paranın tamamlanması ve oğlumuzun tedavisine başlayıp ilacını almasını istiyoruz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var" dediler.
Osmancık'tan yoğun ilgi gören kermese katılıma çevre ilçelerden ve köylerden de katkılar oldu. Bu kapsamda MHP Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, Osmancık Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Çakır da kermese katılarak destek verdiler.

VALİLİK ONAYLI BAĞIŞ HESABI:

ZİRAAT BANKASI

TR58 0001 0090 1017 1251 9050 01

Anahtar Kelimeler:
OsmancıkAlp BebekKermes
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.