Yazar Burhan Gültekin, okurlarıyla buluştu
banner110

İstanbul'da Türk Telekom'dan emekli, Kargı Göletdere Köyü'nden Yazar Burhan Gültekin, yeni eseri Fırtınanın Günahı Melanya adlı romanını tanıtmak üzere imza günü düzenledi.

Daha önce de "Ateşin Sessizliği" adlı eseri Türk edebiyatına kazandıran Burhan Gültekin, her iki kitabının da tanıtımını yaparak okuyucularıyla sohbet etti.

İstanbul'da düzenlenen CRN Expo 5. Uluslararası Kitap Fuarı'na katılan Burhan Gültekin, 6. Hal, H Koridoru 16 Nolu Ferfir Anatolia Yayınları Standında sevenleri ve okurlarıyla buluştu.

Yazar Gültekin ayrıca, "Fırtınanın Günahı Melanya" ve "Ateşin Sessizliği" adlı eserlerini Kargı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hacı Odabaş'a gönderdi.

Odabaş, Yazar Gültekin'e teşekkür ederek, başarılar diledi.

BURHAN GÜLTEKİN KİMDİR

Burhan Gültekin, 22.03.1962 tarihinde Beykoz İstanbul'da doğdu. Çorum - Kargı - Göletdere köyünden olan Gültekin, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 1983 yılında İstanbul Anadolu Yakası Telefon Baş Müdürlüğünde göreve başlayıp 2008 yılında Üsküdar Telekom Müdürlüğünden emekli oldu. Küçüklüğünden beri merak sardığı edebiyat çalışmalarına ağırlık veren Gültekin, İstanbul'da faaliyetine devam ediyor.

Yazarlar Akademisi Derneğinin eğitimlerini tamamlayıp önce kısa öyküler yazdı. 2014 yılında Ateşin Serinliği adlı romanı Ferfir Anatolia yayınevi tarafından yayınlandı. Aynı yayın evi tarafından şimdi de Fırtınanın Günahı Melanya adlı romanım piyasaya çıktı.

Son kitabının konusu Kargı ve köylerinde Karadeniz otoyol yapımı sırasında ve 1915 Osmanlısında bu bölgelerde yaşanan bir takım olayları anlatmaktadır. Yeni roman, yarı tarihsel, yarı kurgusal bir yapıt olarak ortaya çıkmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.