Kargı’da unutulmaz konser
banner110

Kargı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen asırlık ‘Kargı Panayırı’nda sahne alan Aslı Şahin ve Ankaralı Yasin, seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle panayıra ayrı bir renk kattılar.

Çayır mevkiinde düzenlenen konseri izlemek üzere, sabah erken saatlerden itibaren binlerce kişi konser alanına akın etti.

Yaklaşık üç bin kişinin katıldığı konserde Aslı Şahin ve Ankaralı Yasin, hayranlarını adeta mest ettiler.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, ÇORDEF Genel Başkanı Cemil Yaşkabak ve Golaz Köyleri Birliği Platformu Başkanı Metin Akkuş ile birlikte halkı selamlayarak iyi eğlenceler diledi.

Konserde ilk sahneye çıkan sanatçı Aslı Şahin, söylediği birbirinden güzel türkülerle halkı eğlendirirken, sanatçıyla fotoğraf çektirmek isteyenler izdiham yarattı.

Yaklaşık bir saatten fazla sahnede kalan sanatçı Şahin, Kargı halkının sıcakkanlılığından dolayı çok memnun olduğunu belirtti.

Son sahneyi alan Ankaralı Yasin ise söylediği oyun havalarıyla eğlenceli bir atmosfer meydana getirdi. (İbrahim Efe)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.