Kargı'da panayır heyecanı
banner110

Geleneksel Asırlık Kargı Panayırına bu yılda ilginin yüksek olması bekleniyor.

Panayır etkinlikleri 29 Ekim 2018 Pazartesi günü başlıyor.

29 Ekim'de başlayıp, 4 Kasım'da sona erecek Kargı Panayırı programı her gün dolu geçecek. Çeşitli aktivitelerin yapılacağı, ünlü pehlivanların yağlı güreşlerinin yer alacağı Kargı Panayırı, sezona yine damgasını vurmada iddialı.

Panayırın son günü ola 4 Kasım 2018 Pazar günü ilçenin çayır mevkiinde yapılacak yağlı güreşler, ilçede resmen bir Kırkpınar havası estirecek.

Güreşler ile ilgili açıklama yapan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen; "Geleneksel Asırlık Kargı Panayırımız bu yıl da sezona damga vurmaya hazırlanıyor. Her gün çeşitli aktivitenin yapılacağı panayırımızın son gününde ise birbirinden ünlü pehlivanlarımızın yapacağı yağlı güreşlerle ilçemizde Kırkpınar havası esecek. Yağlı güreşlerimize; Orhan Okulu, Recep Kara, Ünal Karaman, Hamza Köseoğlu, Abdullah Güngör, Nedim Gürel, Salih Erinç, Ahmet Serbest, Nuri Zengin, Ramazan Bircan, Tanju Gemici ve çok sayıda pehlivanımız katılacak. Ayrıca bu organizasyonda emeği geçen Antrenörümüz Kazım Karabıyık'a çok teşekkür ederiz" dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da güreşleri organize edecek olan başarılı Kargılı antrenör Kazım Karabıyık ise yaptığı açıklamada; "Bu yıl da yağlı güreşlerimizde iddialıyız. Allah'ın izniyle kazasız belasız bir şekilde halkımıza gün boyu zevkli bir şekilde izleyecekleri güreşlerimiz sezona damgasını vuracak. Belediye Başkanımız Sayın Zeki Şen'in desteği ile çok sayıda ünlü pehlivanlarımızı ilçemize getireceğiz. Başkanımızın belirttiği isimlerden hariç ayrıca ünlü pehlivanlar Ali Gürbüz, İsmail Balaban, Şaban Yılmaz ve Ali Rıza Kaya ile de görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.