İstanbul Çorumlu Dernekler Platformu kuruldu
banner110

Çorumluların birlik ve beraberliğini pekiştirmek amacıyla merkezi İstanbul’da bulunan Çorumlu Dernekler Platformu kuruldu.

11 köy derneğinin 19 Temmuz 2018 tarihinde yönetim kurulları kararıyla aldıkları onayın ardından kurulan İstanbul Çorumlu Dernekler Platformu Başkanı Metin Akkuş, Başkan Vekili İzzet Seven, Derneklerden Sorumlu Başkanlar Hüseyin Akmaz, Ercan Koşar, Adem Genç, Selami Topçu, Deniz Yağız, Hüseyin Kuldan, Şaban Zorluca, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Kahraman, Gençlik Kolları Başkanı Şenel Akça olarak belirlendi.

 

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Metin Akkuş, kurulan platformun tüm Çorumlulara hayırlı olması temennisinde bulunarak, platformun birlik ve beraberliğin armasına vesile olacağını söyledi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.