Otomobil tıra arkadan çarptı: 3 yaralı
banner110

Kargı İlçesinde bir otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza İstanbul-Samsun karayolu üzerinde bulunan Akçayazı Köyü yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; İstanbul istikametinden Samsun yönüne seyir halinde olan V.B.(46) yönetimindeki TIR, Akçayazı Mevkiinde yolun sağ tarafında durduğu esnada aynı yönden gelen O.Ö.(76) yönetimindeki otomobilin TIR’a arkadan çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada otomobil sürücüsü O.Ö. ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan G.Ö.(84) ile K.D.(1) hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılarak ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yapılan tedavilerin ardından, yaralılar ileri tetkik ve tedavi için Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza ile ilgili başlatılan incelemenin devam ettiği öğrenildi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.