Otomobil takla attı: 1 ölü, 2 yaralı
banner110

Kargı-Sinop Karayolu’nda bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişide yaralandı.
Kaza Kargı-Sinop Karayolu üzerinde bulunan Uzunyurt Köyü Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kargı istikametinden Sinop yönüne doğru seyir halinde olan D.K. yönetimindeki 34 BJL 59 plakalı otomobil, Uzunyurt Köyü yakınlarına geldiği sırada bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı.
Meydana gelen kazada araçta yolcu olarak bulunan N.K. olay yerinde hayatını kaybederken araç sürücüsü D.K. ile araçta bulunan S.K. yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahaleleri ambulansla Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikeleri bulunan yaralılar burada yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.