Kışa rağmen çalışmalara devam...
banner110

Kargı Belediyesi, kış sezonunda da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, "ilçemizde stabilize yol kalmayacak" şeklindeki açıklamasının ardından yol çalışmalarına ağırlık verdi. Kargı'da yol çalışmaları gece gündüz demeden devam etmiş ve tüm mahalle yollarının yapımı tamamlanmıştı.

Şimdi de kış sezonuna aldırmayan Belediye, tüm park ve bahçelerin yarım kalan işlerini tamamlıyor.

Her mahallede yapımı tamamlanan parklar çocukların mutluluğuna sebep olurken, aileler için de parklara kamelyalar yapılarak dinlenme yeri imkanı sağlandı.

Başkan Şen, "İlçemizde yapılan çalışmalarımız yılın 12 ayında devam etmektedir. Kar kış demeden çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şu an tüm mahallerimize yaptığımız parklarımızın eksik kalan kısımlarının çalışmaları tamamlanıyor. Bahar sezonuna parkları tamamlanmış haliyle halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.