Kaymakam Taş'a hayırlı olsun ziyareti
banner110

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Belediye Meclis Üyeleri Fahri Özdemir, Nevzat Kuzu, İbrahim Eken ve Gani Emrah Tolga ile birlikte Kargı Kaymakamı Hasan Taş'a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Kaymakamlık personeli ve güreş antrenörü Kazım Karabıyık da eşlik etti.

Kaymakam Taş, kendisine yapılan ziyaretten memnun kaldığını dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Ardından Başkan Şen ve beraberindekilerle sohbet eden Kaymakam Taş, panayır yoğunluğunu değerlendirdi. Ziyaret sırasında ilçe hakkında yapılabilecek çalışmaları istişare edildi.

Başkan Şen, Kaymakam Taş'a ilçe hakkında bilgiler verdi, yapılabilecek çalışmalarda istişarelerde bulunabileceklerini belirtti.

Kaymakam Taş ise konuşmasında; "Nazik ziyaretinizden çok memnun kaldım tekrar teşekkür ederim. Birlikte yapabileceğimiz tüm çalışmalara hazırız. Gerekli istişareleri de her zaman yapabiliriz" dedi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.