Kargı Belediyesi'nde bayramlaşma töreni
banner110

Kargı Belediyesinde gerçekleştirilen Kurban Bayramı kutlamasına katılım oldukça yüksek oldu.

Kurban Bayramının 2. günü Kargı Belediyesi Meclis salonunda Belediye Başkanı Zeki Şen'in ev sahipliği yaptığı bayramlaşma törenine; İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm Tayfun Köksal, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, CHP Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, MHP Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, Kargı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Hasan Danacı, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Eken, Gani Emrah Tolga, Kargı Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Türk, Kargı Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Helvacı, Kargı Nakliyeciler ve Şoförler Odası Başkanı Orhan Camcı, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin, esnaf, belediye personeli, muhtarlar, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği bayramlaşma töreninde Başkan Şen, misafirlere ikramlarda bulunarak sohbet etti.

Yoğun katılım dolayısıyla mutlu olduklarını belirten Başkan Şen; "Bayramlar bizleri birbirimizle kaynaştırmada en önemli faktörlerdir. Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun" dedi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.