İnceçay'da coşkulu yayla şenliği
banner110

Kargı'nın İnceçay Köyü Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yayla şenliği bu yıl da coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşti.

Ramazan Bayramı’nın 2. Günü Abdullah Yaylası’nda gerçekleştirilen şenliğe Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlkçe Başkanı Sacit Özdemir, MHP Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Yıldız, Mesut Tuğrel, KARDER Başkan Yardımcısı Mehmet Aydoğanoğlu, Golaz Köyleri Platformu Başkanı Metin Akkuş, muhtarlar, dernek başkanları ve binlerce kişi katıldı.

Şenlikte bir çok sanatçının sahne almasıyla müzik ziyafeti yaşayan misafirler, büyükler ve miniklerin güreş müsabakalarıyla da mini Kırkpınar keyfi yaşadı.

Şenlikte yapılan ağalık seçimlerinde ise kıyasıya mücadele yaşandı. Çekişmeli geçen ağalık seçiminde Mustafa Anbarcı 23 bin lira ile ağa seçildi.

Şenliğin sonunda İnceçay Köyü’ne katkı sağlayanlara plaket verildi. Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’e de İnceçay Köyü’ne vermiş olduğu desteklerden dolayı Dernek Başkanı Erol Yavaş tarafından plaket verildi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.