Hastaları sandığa sağlık ekipleri taşıdı
banner110

Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekili Genel Seçiminde sağlık yönünden sandığa gidemeyecek hasta ve yaşlılar sağlık ekipleri tarafından ambulans ve araçlarla sandıklara götürüldüler.
Kargı’da oy kullanmak isteyen hastaların ulaşım hizmetleri Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’ne bağlı ekipler tarafından ambulans ve araçlarla gerçekleştirildi.


Kendi İmkanlarıyla oy kullanmaya gidemeyecek olan hastalar gün boyu Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’ne bağlı ekipler tarafından ambulans ve araçlarla sandıklara taşındılar. Başlarında bulunan sağlıkçılar eşliğinde evlerinden alınarak oy kullanacağı okula götürülen hastalar, oylarını kullandıktan sonra yine evlerine kadar götürüldü. Seçim süresince Kargı ilçe merkezinde ve köylerden 8 hasta oy kullanması için çeşitli okullara götürülerek hizmet verildi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.