‘Eğitimde başarılı çalışmalara imza atılacak’
banner110

Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Kargı`da eğitim alanında bir başarı hikayesi oluşacaksa bunun bütün toplumla birlikte gerçekleştireceğine inandıklarını söyledi.
“Biz eğitimciler bugün ilçemizin birçok alanda olduğu gibi eğitim alanında da bir çok ilçenin gıptayla izleyeceği bir başarı hikayesiyle taçlandırmak istiyoruz” diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Genç, eğitim alanında güzel çalışmaların yapılacağının altını çizdi. 
Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Genç, şunları dile getirdi:
“Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de, Eğitim-Öğretim hizmetleri Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte etkinliği ve sorun çözme kapasitesi artan, Milli Eğitim Bakanlığımızın hayata geçireceği 2023 Eğitim Vizyonundaki çalışmalarla ülkemizin ve ilçemizi önünde yeni ufuklar açacaktır. 
Biz eğitimciler bugün ilçemizin birçok alanda olduğu gibi eğitim alanında da bir çok ilçenin gıptayla izleyeceği bir başarı hikayesiyle taçlandırmak istiyoruz. Eğer Kargı`da Eğitim alanında bir başarı hikayesi oluşacaksa bunun bütün toplumun birlikte gerçekleştireceğine inanıyoruz. Vakit gelmiştir. Bir olalım. Beraber olalım.” 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.