CHP’de 95. yıl coşkusu
banner110

CHP Kargı İlçe Başkanlığı tarafından partinin kuruluşunun 95. Yıldönümü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Kargı Belediyesi Su Dünyası tesislerinde düzenlenen kutlama programına CHP İl Başkan V. Güngör Atak, İl Sekreteri Bade Bağcı, Merkez İlçe Başkan V. Mustafa Eker, İl Eğitim Sekreteri Ahmet Ceyhan, Avukat Dinçer Solmaz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci yaptı.

Dümenci; "Biz Cumhuriyet Halk Partililer daima cumhuriyetçi kalacağız" dedi.

Dümenci, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Biz Cumhuriyet Halk Partililer daima cumhuriyetçi kalacağız çünkü halkın gücüne inanıyoruz. Daima halkçı kalacağız çünkü demokrasinin ve eşitliğin varlığına inanıyoruz. Milliyetçi vatansever kalacağız, çünkü bu toprakların kutsallığına, her karışının bin bir meşakkatle şehit kanlarıyla gül bahçesine dönüştürüldüğüne inanıyoruz. Daima laik kalacağız, çünkü bu devletin liyakat sahibi insanlarca inanç ayrımı gözetmeksizin yönetilmesi gerektiğine inanıyoruz. Devletçi olacağız, çünkü devletin gücüne inanıyoruz. Bu gücü belli zümrelerin değil halkın yararına sarfedilmesi gerektiğine inanıyoruz. Devrimciyiz, çünkü gelişmeye değişmeye ileriye doğru gelişimin halkın refahını arttıracağına inanıyoruz."

Programda Kardeş Halk Oyunları Ekibi gösteriyle, yerel sanatçılar Çiçek Erdemir ve Rasim Kopar da seslendirdiği parçalarla davetlilere hoş saatler yaşattı.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.