Balık avı sezonu bereketli başladı
banner110

Kargı’da balık avı yasağının sona ermesiyle birlikte amatör balıkçılar Kızılırmak nehrine akın etti.

15 Mart 2017 tarihinde uygulama konulan av yasağının 15 Haziran 2018 tarihinde kalkmasıyla birlikte Kızılırmak’ta yerini alan amatör balıkçılar sezona bereketli başladı.

En çok yayın ve sazan balıklarını avlayan balıkçılardan boş dönen ise neredeyse olmuyor. Avlanan balıkların büyüklüğü ise görenleri hayrete düşürüyor.

20 kiloya kadar balık avlayabilen balıkçılar, balık avlamanın stres atmak ve deşarj olmak için en güzel yöntem olduğunu belirtiyor. Balık tuttuklarında çok mutlu olduklarını belirten balıkçılar, tutamadıklarında ise küsmediklerini, her gün ırmak kenarındaki yerlerini aldıklarını söylediler.

Özellikle akşam saatlerinde ve hafta sonlarında yoğun olan ırmak kenarı haftanın her saatinde avcıların akının uğramaya devam ediyor.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.