Araç şarampole devrildi: 5 kişi yaralandı
banner110

Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sebebiyle kontrolden çıkan aracın şarampole devrilmesi sonucu araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

Kaza Kargı'nın Çobankaya Köyü yakınlarından meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Çobankaya Köyü istikametinden, Çal Köyü istikametine seyir halinde olan M.A.T.(37) yönetimindeki araç Çobankaya Köyü yakınlarına geldiği sırada, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafından bulunan şarampole devrildi.

Meydana gelen kazada, araç sürücüsü M.A.T. ve araçta yolcu olarak bulunan H.T.(29), E.T.(8), B.D.(12), E.N.T.(10) hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralılar Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.