Ziraat Odası Başkanlığına yeniden Tokmak seçildi
banner110

Kargı Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Ali Ercan Tokmak yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Kargı Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi salonunda gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçime geçildi. Seçimlerde mevcut başkan Ali Ercan Tokmak ve Bahattin Büyükyaka’nın listeleri yarıştı.

İlçe Seçim Kurulu tarafından gerçekleştirilen ve 55 üyenin tamamının katılım sağlayarak oy kullandığı Ziraat Odası Meclis Üyesi seçimlerinde mevcut başkan Ali Ercan Tokmak’ın listesi 48, Bahattin Büyükyaka’nın listesi 6 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Meclis Üyesi seçimlerinin tamamlanmasının ardından Ali Ercan Tokmak’ın listesinde bulunan 21 kişi içerisinde yapılan başkanlık seçimlerinde Ali Ercan Tokmak oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Ali Ercan Tokmak’ın yönetimi ise, İsa Şenol, Fehmi Bal, Azmi Bolpaça, Cengiz Gül, Hasan Kısacık ve Ahmet Balcı’dan oluşuyor.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.