Ziraat Odası Başkanları Ankara'da toplandı
banner110

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Orta Kuzey Anadolu Ziraat Odaları Bölge toplantısı, Ankara’da yapıldı.

TZOB Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, Ankara, Bilecik, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Kırıkkale, Kırşehir, Kütahya ve Yozgat’ta bulunan 113 Ziraat Odası’ndan Oda Başkanları katıldı.

Toplantıya Çorum'dan da Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Kargı Ziraat Odası Başkanı Ali Ercan Tokmak ile diğer ilçelerin oda başkanları katıldı.

Çiftçi sorunlarının ele alındığı toplantının ardından hazırlanacak ayrıntılı rapor, ilgili bakanlıklara sunulacak.

Toplantı TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın açılış konuşmasıyla başladı. Bayraktar’ın tarım ve hayvancılık konusunda yaptığı değerlendirmenin ardından il temsilcisi Ziraat Odası Başkanları söz aldı. Söz alan Ziraat Odası Başkanları illerin tarım, hayvancılıktaki sorunlarını ve çiftçi taleplerini dile getirdiler.

Toplantıya TZOB Yönetim Kurulu Başkanvekili, Orta Kuzey Anadolu Bölge Temsilcisi Nejat Gamzeli de katıldı.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Kargı Ziraat Odası Başkanı Ali Ercan Tokmak, toplantıda çiftçi sorunlarının ele alındığını ve ülke gündeminin değerlendirildiğini belirterek, verimli ve oldukça faydalı geçen toplantıdan dolayı TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar'a teşekkür etti.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.