Yılın kalite ödülü Ahlatcı Holding'e
banner110

Kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri SAP tarafından verilen ve yılın en başarılı yazılım ve dijital dönüşüm projelerinin seçildiği 2021 yılı “SAP Türkiye Kalite Ödülleri” açıklandı. Dünyanın en prestijli ödülleri arasında yer alan SAP Kalite Ödülleri, SAP’nin kalite ilkelerine uyum sağlayarak en başarılı inovasyon ve dönüşüm projelerini hayata geçiren kurumları takdir etmek ve kutlamak amacıyla veriliyor.

Hilton Bomonti'de düzenlenen ve geleneksel hale gelen SAP Türkiye Kalite Ödülleri töreninde Çorum firması Ahlatcı Holding, ‘Enerji Dağıtım Sektöründe Yılın Dijital Dönüşüm’ ödülüne layık görüldü.

Ahlatcı Holding, Grup CIO’su Özkan Pala liderliğinde ve Grup Yazılım Geliştirme Yöneticisi Hayriye Dağlı organizatörlüğündeki güçlü ekibi sayesinde kısa sürede sistem entegrasyonunu sağlayarak dünya lideri olan SAP’nin düzenlediği törene damgasını vurdu.

'YİNE SEKTÖRDE BİR İLKE İMZA ATTIK'

Ahlatcı Holding adına Yılın Dijital Dönüşüm ödülünü Holding CEO’su Kasım Kahraman ödül töreninde yaptığı konuşmada; 'Öncelikle enerji sektörü kategorisinde böylesine önemli bir ödüle sahip olmanın bizler için gurur verici olduğunu belirtmek istiyorum. Dijital dönüşüm, Ahlatcı Holding için en önemli konuların başında geliyor ve bu kapsamda dijital yatırımlarımızı her geçen gün artırmayı sürdürüyoruz. Holdingimiz hızlı ilerleyen ve değişen teknolojiye göre aksiyon alabilen bir yapıya sahip ve Holding bünyesinde faaliyet gösteren tüm şirketlerimizin geleceğini inşa edecek bir strateji haritasıyla süreçleri dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Bu projemizle, şirketimiz genelindeki verileri sektörde fazla örneği görülmemiş şekilde çok modüllü bir yapıda ve 6 ay gibi çok kısa bir süre zarfında SAP platformuna taşıdık. Böylesine kapsamlı bir operasyonu gerçekleştirerek yine sektörde bir ilke imza attığımızı ayrıca vurgulamak isterim. Tüm süreçleri bu kadar kısa zamanda doğru bir şekilde kurgulayıp canlıya alabiliyor olmak bizler için büyük önem taşıyor. Bu önemli projenin her aşamasında bizlere destek olan tüm ekibimize, danışmanlarımız Delfin&Golive ve SAP’ye ayrıca teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

www.yaylahaber.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.