Yaz Kur’an kursları devam ediyor
banner110

Kargı’da okulların kapanmasının ardından başlayan yaz Kur’an kurslarında eğitim tüm güzellikleriyle devam ediyor.
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 'Kur'an Ayında Kur'an'la Buluşalım' sloganı ile başlayan yaz Kur'an kursları, Kargı ilçesinin tüm camilerinde büyük bir ilgi ile devam ediyor.
Okulların tatil olmasını fırsat bilerek yaz Kur'an kurslarına akın eden öğrenciler, Kur'an-ı Kerim ile temel dini bilgiler öğrenip, bol bol aktivitelerde bulunuyorlar.
Kargı Mihri Hatun Camii'nde Kur'an öğrenmeye giden öğrencilerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyor.
Mihri Hatun Camii din görevlileri Bayram Demir, Yüksel Dikici ve Ali Kır tarafından Kur'an öğretilen öğrenciler erken saatlerde camiye gelerek Kur'an-ı Kerim ve temel dini bilgiler öğrenerek ardından kurs hocalarının düzenlediği aktivitelerle eğlenceli dakikalar geçiriyorlar.

'ÇOCUKLAR ÖZLEMLE CAMİYE DÖNMEYİ BEKLİYORLAR'
Yaz Kur'an kursunun aralıksız devam ettiğini belirten Mihrihatun Camii din görevlileri, “Kurslarımızda öğrencilerimize Kur’an-ı Kerim, siyer ve temel dini bilgiler dersleri veriyoruz. Yaklaşık 30 tane öğrencimiz var. Kur’an eğitimin yanı sıra dini bilgiler de veriyoruz” dediler.
Kursun ardından ise tüm öğrencilere din görevlileri tarafından ikramlar yapılıyor.

​​​​​​​

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.