Vali Kılıç'tan meclis üyelerine plaket
banner110

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, görev süresi tamamlanan İl Genel Meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

İl Genel Meclisi, Mart dönemi olağan toplantılarını tamamladı. Böylelikle meclis üyelerinin 5 yıllık görev süresi de tamamlandı.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimi ile göreve gelen ve 31 Mart’ta görev süreleri tamamlanacak olan İl Genel Meclis üyelerine yaptıkları hizmetlerin anısına, Vali Mustafa Çiftçi tarafından teşekkür plaketi verildi.

Vali Çiftçi, Hasan Zahir Lokantası'nda tüm meclis üyeleri için veda yemeği düzenledi. İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve tüm meclis üyelerinin katıldığı yemeğin ardından Vali Çiftçi, yaptıkları hizmetlerden dolayı tüm meclis üyelerini teşekkür ederek birer plaket verdi.

Kargı İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Tuğrel ve Mustafa Yıldız, Vali Çiftçi'nin elinden plaketlerini aldı. 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.