Vali Çiftçi, Kargı Bezi’ni inceledi
banner110

Kargı’ya çeşitli incelemelerde ve ziyaretlerde bulunmak üzere gelen Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Kargı Halk Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Kargı Bezi’nin üretimini inceledi.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Halk Eğitim Müdürü Murat Çelik ve kurs hocaları tarafından karşılandı.

Vali Çiftçi’ye ziyareti sırasında; Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Çorum İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Abdurrahman Başbuğ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Müftüsü Muharrem Biçer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Çelik ve bazı daire amirleri eşlik etti.

Öncelikle Kargı Bezi hakkında bilgiler alan Vali Çiftçi, daha sonra Kargı Bezi’nin tezgahlarda dokunuşunu izledi. Kargı Bezi’nin doğallığı ve el emeği olması bakımından değerli olduğunu belirten Vali Çiftçi, daha sonra Kargı Bezi’nden yapılan ürünlerin sergilendiği sergiyi gezdi.

Ziyaretin sonunda Vali Mustafa Çiftçi’ye Kargı Halk Eğitim Merkezi tarafından Kargı Bezi’nden fular hediye edildi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.