Ülkü Ocakları’ndan Karapıçak’a ziyaret
banner110

Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, MHP Çorum İl Başkanlığı görevine atanan Agah Karapıçak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MHP Genel Merkezi tarafından Çorum İl Başkanı olarak atanarak görevine başlayan Agah Karapıçak’a Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk’ta hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karapıçak’a hayırlı olsun temennilerinde bulunan Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, ‘’Davamızın siyasi alandaki temsilcisi, Milliyetçi Hareket Parti’mizin Çorum İl Başkanı olarak atanan kıymetli ağabeyim Agah Karapıçak’a görevinde başarılar diliyorum. Allah çıktığı bu zor ve meşakkatli yolda yar ve yardımcısı olsun, Ülkü Ocakları olarak bizler her zaman davamızın ve partimizin emrindeyiz. Agah başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.
MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak ise öncelikle ziyaretlerinden dolayı Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk’a teşekkür etti. Ülkü Ocakları’nın kendisinin de yetiştiği mukaddes bir ocak olduğunu belirten Karapıçak, "Ülkücü Hareket MHP çatısı altında ocağıyla bir bütün halde davamıza yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam edecektir. Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanım Murat Soruk’a ziyaret ve temennilerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.