TÜRKİYE’NİN YENİ ONLİNE MOBİLYA MARKASI MOLERON ANKARA’DA STARTI VERDİ
banner110

Toplantıda, TÜMOB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karabacak, TÜMOB Başkan Yardımcısı ve Disiplin Kurulu Başkanı Kurtuluş Platin, Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nuh Bıyık, Tedarikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Kamil Ayvalı, Mağazalaşmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Atilla Şahan, Lojistikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Çokal gündeme dair konuşmalar yaptı. Ayrıca E- ticaretten Sorumlu Müdür Yakup Ulusoy www.moleron.com hakkında iş ortaklarına bilgiler sundu.

TÜRKİYE’DE YENİ BİR MARKA DOĞDU

Toplantıda, TÜMOB tarafından oluşturulan, 81 İl’de internet üzerinden ve bayilerde satışa sunulabilecek olan MOLERON Markasının dijital pazarda yer alması, mağaza konseptleri, mağazalaşma hizmeti ve e-ticaret hizmetinin başlaması konusunda kararlar alındı.

MOBİLYA’NIN DEVLERİ MOLERON’ DA BİRLEŞTİ

MOLERON Markası, dijital pazarda Türkiye’nin 81 ilinde müşterilere hizmet verecek. Müşteriler, www.moleron.com adresinden beğendikleri herhangi bir ürünü kendi bulundukları ilin bayisinde yerinde görerek karar verebilecekler. Ürünler, MOLERON güvencesiyle Türkiye’nin tüm illeri, ilçeleri ve köylerine ulaşım ve kurulum ücreti alınmadan teslim edilebilecek.

ÇEŞİT VE STOK SORUNU OLMAYACAK

Mobilyacılık sektöründe yılların verdiği tecrübeyi, teknolojik yeniliklerle harmanlayan MOLERON Markası 10 binden fazla mobilya ürünü www.moleron.com’da müşterilerine sunacak. Diğer markaların aksine MOLERON’da çeşit sorunu ve stok sorunu olmayacak.

“TÜRKİYE’DE DOĞAN IŞIĞIMIZLA YARIN TÜM DÜNYAYI AYDINLATACAĞIZ”

Tüm Mobilyacılar Birliği (TÜMOB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karabacak toplantıda yaptığı konuşmada, “Mobilya sektöründe yeni bir anlayış hedefliyoruz. Hedefimiz sınırsız ürün çeşitliliğini kaliteyi müşterilerimize sunarak evlerin iç mimarisine MOLERON imzası atmak. 81 ilde vereceğimiz hizmetin ve mobilyaların kalite standartlarının üstünde olmasına özen göstereceğiz. Edirne’den Kars’a tüm Türkiye’de ürünlerimizi internet sitemizde ve mağazalarımızda halkımızın hizmetine sunacağız. Yüzde yüz yerli ve milli sermayeyle Anadolu’dan doğan MOLERON markası, Türkiye’nin her yerine MOLERON güvencesiyle ücretsiz ulaşım ve kurulum avantajıyla ulaştırılacak. Kısa bir sürede Türkiye’de böyle bir oluşumun var olmasına katkı sağlayan tüm iş ortaklarımıza ve yönetim yükümüzü alan tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün Türkiye’de doğan ışığımızla yarın Tüm dünyayı aydınlatacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.