Türk Büro Sen'den Kargı çıkarması
banner110

Türk Büro Sen Çorum Şubesi yönetimi, Kargı'da bazı ziyaretler düzenledi.

Şube Başkanı Sami Çam ve yönetimi, Kargı'da işyerlerini ziyaret ederek sendika üyeleri ve çalışanlarla bir süre sohbet etti.

İlçe ziyaretleri kapsamında Kargı'yı da ihmal etmeyen Sami Çam, yaptığı değerlendirme konuşmasında; "Kamu çalışanları, emekliler ve ücretli çalışanlar enflasyon karşısında ezilmekte, alım gücü azalmakta, günlük yaşam her geçen gün zorlaşmaktadır. Bunu önlemenin yagâne yolu ücretlilerimizi harcama yapabilir durumda tutmaktır. Ücretlilere verilecek destek çarpan etkisi yaparak piyasalar rahatlatacaktır. Enflasyon dayalı ücret sistemden bir an önce vazgeçilmelidir" dedi.

Sami Çam, "Hak bildiğimiz yolda kamu çalışanın Hakkı için mücadele den taviz yok. Gönüller bir hedef bir güçlü Türk devleti tok memur mutlu yarınlar" ifadesini kullandı.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.