Tiyatro oyunu ile öğrencilere ormanın önemi anlatıldı
banner110

Kargı Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Orman Haftası etkinlikleri kapsamında ilçedeki okullarda tiyatro gösterisi sunuldu.

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede bulunan 5 ilkokulda, ‘Dost Sincap Tiyatro Grubu’ tarafından orman varlığının önemi, orman ekosisteminde yaşayan yaban hayvanından, sürüngenine, böceğine, kuşuna, mantarına ve çiçeğine kadar bütün canlılar, ormanların faydaları gibi ormana dair değerlerin öne çıkarıldığı, küresel ısınma ve orman yangınları gibi konularda bilgilendirmeye yönelik konularda oyun sergilendi.

Kargı Orman İşletme Müdür Yardımcısı Bülent Kayadibi, tiyatro etkinliğinin amacının çocuklara orman sevgisini aşılamak olduğunu belirterek, "Toplumda ormanların korunması ve gelecek nesillere bırakılması için ulusal şuur oluşturmak maksadıyla Sincap Çocuk Tiyatrosu ile çocukları orman ve çevre hususlarında eğlendirerek bilgilendirmeyi amaçlıyoruz’’ dedi.

İlçedeki ilkokullarda gerçekleştirilen tiyatroda çocukların eğlendikleri gözlendi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.