TGF, Karaca ile devam
banner110

Türkiye Gazeteciler Federasyonu 9. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı.

Altınel Otel’de gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca’nın listesi ve Alanya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mehmet Ali Dim'in listesi yarıştı.

Genel kurulda Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Yayla Haber, Alaca Lider, Osmancık Haber ve Kargı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş da oy kullandı.

Yılmaz Karaca, 213 delegesi bulunan federasyonun katılan 197 delegeden 103’ünün oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Mehmet Ali Dim’in listesi ise 93 oy aldı.

Bir oyun da geçersiz sayıldığı genel kurula Çorum’dan da Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci, Başkan Vekili Hacı Odabaş ve delege olarak Mehmet Güley katıldı.

HGYD Başkanı Birkan Demirci, Yılmaz Karaca’nın listesinden Yüksek İstişare Kurulu üyeliğine seçildi.

Karaca’nın yönetim kurulu ise, İbrahim Erdoğan, Cafer Esendemir, Semra Şener, Turgay Demirtaş, Kenan Çimen, Bayram Ekici, Sezai Matur, Kemal Kapaklı, Derya Akbıyık, Cemal İncesoyluer, Levent Altun, İlker Ülker, Süleyman Akbulut, H.Özgür Özen’den oluştu.

(Haber Merkezi)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.